lunes, 29 de febrero de 2016

Jornades Mutua Intercomarcal

Com ja vam avançar en la darrera publicació, el 17 i 18 de febrer van tenir lloc les Jornades de presentació de projectes del “Programa d'Habilitats Directives” impartit per Àngels Verdú, gestió de persones a  Mutua Intercomarcal.
  
Han estat dos dies en què els participants han exposat els projectes realitzats i han pogut compartir els coneixements adquirits al llarg del programa i en l’elaboració del projecte així com l’experiència  d’aquells  que ja l'han posat en marxa en el lloc de treball.

S’han presentat 49 projectes, agrupats en funció dels diferents blocs temàtics que constituïen el Programa d’Habilitats Directives.

La participació dels assistents va estar present en tot moment fet que va donar peu a debats i qüestions molt interessants, que segur contribuiran en l’eficiència de la gestió.


Remarcar que tots els projectes tenen un calendari d’implementació, de fet, alguns ja s’han engegat i estan donant resultats. Aquest punt és un dels pilars fonamentals d’aquesta formació en Habilitats Directives, aconseguir que els coneixements, les habilitats i les actituds treballades al llarg del programa es puguin transferir al lloc de treball.  Només així s’aconseguirà mesurar el ROI de la formació.

D’altra banda vam poder gaudir de la presència de dos artistes com són Natxo Tarrés i Santi Serratosa, encarregats de dur a terme les activitats de dinamització de les Jornades. Aquestes activitats estaven dissenyades per compartir experiències i sensacions a través de la música, i es treballava la concentració i la relaxació a més de crear un clima de centrament en l'aquí i l’ara.


Per acabar agrair a la Direcció, a totes les persones que han participat en aquest programa i, en especial, a tot l’equip de Recursos Humans de Mutua Intercomarcal la col·laboració rebuda en tot moment,  fet que ha facilitat la nostra tasca. Gràcies a ells tot el recorregut d'aquesta formació i les jornades han estat un èxit.




No hay comentarios:

Publicar un comentario