sábado, 13 de febrero de 2016

Programa d'Habilitats Directives

Un dels àmbits en què treballem a Àngels Verdú, gestió de persones és la formació. Entenem la formació com un procés global de desenvolupament del potencial humà de l’organització.

El “Programa d’Habilitats Directives” es dissenya a mida per a cada organització amb la finalitat de potenciar i desenvolupar les competències que cadascuna necessita. Més informació “Programa d’Habilitats Directives”

Al llarg del 2015 hem desenvolupat, per un dels nostres clients, un “Programa d’Habilitats Directives” dirigit a directius/ives i comandaments. Les habilitats treballades en aquest cas han estat les següents:

El rol del comandament, es treballa per tal que el participant identifiqui el seu estil de lideratge, descobreixi i perfeccioni les seves competències per dirigir de forma efectiva el seu equip de treball.

Les tècniques de direcció, on s’han donat tècniques per millorar i/o enriquir les habilitats directives per tal que puguin dur a terme de manera satisfactòria el seu càrrec. Les persones que han seguit aquesta formació han adquirit pautes i eines per al dia a dia.

La comunicació. Es tracta d’aprendre a  autogestionar les capacitats comunicatives relacionades amb els seus/seves col·laboradors/es i que comprenguin les dificultats que poden sorgir en els processos de comunicació, donant-los eines per a que ho minimitzin.

La motivació. S’ha aprofundit en les diferents concepcions de la motivació per obtenir una visió general de les diferents teories i models així com la seva aplicació en l’àmbit laboral. També s’han explicat les principals tècniques per millorar la motivació de l’equip.

Paral·lelament a la formació teòrica cada participant ha dissenyat un projecte (pla de millora) adaptat a les seves necessitats professionals, en base a les eines proporcionades que ha estat tutoritzat per les formadores d’Àngels Verdú, gestió de persones.

Per concloure aquest “Programa d’Habilitats Directives”, la setmana vinent, es durà a terme una Jornada oberta on es presentaran els projectes realitzats pels participants en la formació amb l’objectiu de compartir els coneixements i les experiències. En aquesta jornada s’entregarà un diploma a cada participant que acredita la participació en el programa.



No hay comentarios:

Publicar un comentario